حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا

حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا Instagram
بایگانی
آخرین نظرات
پیام های کوتاه
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
۱۴
مهر ۹۳

از قدیم گفتن آشپز که دو تا شد آش یا شور میشه یا بی نمک..حالا من دیروز به مناسبت عید قربان کباب خوری دعوت بودم ، ینی از شب قبلش دعوت بودم...که خانومِ صابخونه داشت گوشتهای کبابِ فردا رو خرد و آماده میکرد و از اونجایی که خانومِ صابخونه به سیر و پیاز بسیار حساسه و اصلا از ور رفتن باهاشون خوشش نمیاد ، من بهش گفتم که این قسمتش رو انجام میدم... و سه تا پیاز کله گنده گرفتمُ خرد کردم تو گوشتها...بعدم دو قاشق فلفل ریختمُ هم زدمُ گذاشتم یخچال... خب تا اینجایِ کار همه چی اوکی بود...

صبح قبل از اینکه من بیدار بشم آشپزِ اول رفته بود سراغ ظرفِ گوشتها و یه نیگاهی انداخته بودُ دوباره سه، چهار تا قاشق فلفل اضافه کرده بود ، غافل از اینکه من شب قبلش بهش گفته بودم فلفل ریختم اما نمک نریختم که سفت نشه...تازه یه بارم نه! دوبار گفته بودم.....موقع سیخ زدنِ کبابها که رسید ، یهو خانمه گفت ! آزیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــتا تو هم فلفل ریخته بودی؟؟؟ منم گفتم ای وای من که بهتون گفتم...ولی این روزها معمولا خانمِ صابخونه چیزهایِ زیادی رو فراموش میکنه... گفتم بابا توش نیگا میکردین دونه های فلفل مشخص بود...گفت : مگه من نیگا کردم؟ همینجوری ریختم :|

خلاصه سرتون رو درد نیارم کبابِ خیلی خوش فلفل شده بود...جای همتون خالیییییییییی ، حسابی آبدار و اسپایسی :)))) ولی از اونجایی که اینجا خوزستانه...همه تند و فلفلی رو دوست دارن...پس جایِ هیچگونه نگرانی نبود خخخخخخخ


دیروز

پای منقل

دمای هوا زیر آفتاب 43 درجه





موافقین ۲ مخالفین ۱ ۹۳/۰۷/۱۴
آزیتا م.ز

نظرات  (۱۷)

نوش جان :)
پاسخ:
مرسی :)
خوشحالم که روشن شدی
ما هم که تو تهرانیم غذای فلفلی رو میپسندیم:)
غذا فلفلی،چیپس فلفلی،سس فلفلی،خود فلفلی حتا!:)
نوش جان آزیتا خانوم:)
پاسخ:
پس شما یک فرانک فلفلی هستی :)))))
مرسی عزیزم :*
۱۴ مهر ۹۳ ، ۱۵:۳۱ niloofar^ـــــــــــ^
aziiiiiiiiiiiiiiita?????delam khast:D
ja manam khurdi aya???:)
ay noshee jonet*ـــــــــ*
cheghade delam tang shude bud bra weblaga:)
پاسخ:
کجا بودی که دلت تنگ شده بود، تو کدوم نیلوفری عایا؟
واااااااااااااای آزی چه کبابی شده
دست مریزاد دختر جون 
خوش فلفلی تو جنوب عادیه [چشمک]
نوووووووووش جـــــــــــان
پاسخ:
دست دست اندر کاران درد نکنه من یه گرشه کوچیکشو گرفتم :))))
۱۴ مهر ۹۳ ، ۱۶:۲۶ مهندس جون
:)))))
نوش جان:)))))
این گوشت بریونیه نه کباب :)))
تو تهرانی یا خوزستان؟ :)))))

پاسخ:
والا ما به این میگیم کباب چنجه شما نمیدونم چی میگین...
من دختری از خطهء تهران که همینک در خوزستان بسر میبرم :))
به به :) 
پاسخ:
:)
به به.. همیشه به شادی و کباب خوری:-)
پاسخ:
همچنین برای شما :)
۱۴ مهر ۹۳ ، ۲۳:۰۶ زهرا بانو و مسترش و ..
اوف فلفل

من دوس دارما اما کم

اما شوووری  عشقه غذای تنده..واااااااااااااااایییییییییییییی
پاسخ:
:) پس تو هم یواش یواش فلفل خور میشی در اینده ولی الان که بارداری اصلا نخور بچت بعدا حساسیتی میشه :)
خب ادم هوس میکنه
پاسخ:
:) معذرت میخوام
منم دلم خواست:)
پاسخ:
الهی
ایشالا به زودی میخوری :)
bah bah noooooooooosh :)
پاسخ:
قربونت مرسییییی :)
منم بسیووووووووووووووور فلقل دوست میدارم. هر چند بعدش یا معده درد میگیرم یا پوست صورتم قرمز میشه :)))) اما، بی خیال می خوریییییییییییییم.
پاسخ:
مصداق بارز سر فدای شکم خخخخ
۱۵ مهر ۹۳ ، ۰۹:۵۷ مهندس بهشت
نوش جونتون
پاسخ:
:) مرسی
۱۵ مهر ۹۳ ، ۱۹:۲۲ حسین ت.نیا
پس حسابی خودت رو به آتیش کشیدی آ
پاسخ:
هااااا خخخخخ
دلمان خواست :)
نوش جون
به وب منم بیا
پاسخ:
سر فرصت حتما میام
هوش سرشار کدبانوی خانم صاحبخونه رو عشق است:))))
من اصن نمی تونم تند بخورم حالا خوبه اونجا طبع همه آتشینه والآ اگه اینجا بود کبابا میموند باد میکرد رو دست همه :))))
پاسخ:
خب حواسپرتی داره خخخخخ

@ توضیح عکس خیلی قشنگ بود : پای منقل :))
@ دهنم آب افتاد . منم لامصب شیکمو :)))
@ « این روزها معمولا خانوم صابخونه چیزهای زیادی رو فراموش میکنه » . ببخشید فضولیم گل کرد . این کدوم صاحبخونه ست ؟ مگه جنوب مهمون نبودی؟ مگه چند وقته اونجایی؟ پس دو کلمه «این روزها» و « معمولا » رو از کجا آوردی؟ با کدوم شناخت ؟ ...... ول کرد . اصلا به من چه ربطی داره . یه لحظه حس کنجکاوی زنونه رفت تو وجودم و خوشبختانه ول کرد . شما چه جوری شب و روز با این حس سر میکنین ؟ :))
@ من تند دوست دارم ولی فکر کنم سوپر خوش فلفل شده بود با این همه فلفلی که ریخته بودین :) . به هر حال نوش جون تون :))
پاسخ:
خب مهمونم دیگه ... منظورم از خانم صابخونه هم خانم صاحبخونه ایست که منو مهمونی دعوت کرده بود و خوب دوست هستیم و آشنا و از حال این روزهاش باخبرم که حواسپرتیاش زیاد شده :))) از موشکافیت خوشم میاد :)
نه سوپر تند نشده بود خوب بود چون فلفل سیاه تندیه خوشایندی داره :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">