حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا

حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا Instagram
بایگانی
آخرین نظرات
پیام های کوتاه
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
۲۲
فروردين ۹۵
هر چی زور نماییدم از اندرونم پست بیرون نیامده ، و این شد که شما را به یک عدد پست خوردنی دعوت مینمایم !! 
یادمه یه استاد داشتم زمان دانشگاه پیرمرد موسفیدی بود که بیشتر تایم کلاس ، درس خودش رو ول میکرد یهو میزد تو درس زندگی ، علی رغم اینکه یکی از دوستانم با شنیدن این موضوع گفت : پیرمردها چرت زیاد میگن ، جدی نگیر! ولی من این استادمون رو دوست داشتم و خیلی از جملاتش همیشه بیادم میاد و تو ذهنم مونده ، هر چند اصلا با من خیلی خوب نبود چون گهگداری بحث و اظهار نظر میکردم و در نهایت هم نمره ای که به من داد از نمرهء اصلیم و حقم کمتر بود اما به هر حال من دوستش داشتم و فکر میکنم توی بسیاری از استادانی که کاملا از خاطرم رفتن این جز معدودی هست که تو ذهنم مونده! خلاصه که چند جملهء ماندگار در مغز من داره که یکیش اینه "تو همه چیز ماجراجو و خلاق باشید ، حتی کارهای روزمره ، حتی آشپزی حتی خرید مایحتاج خونه ، هیچوقت توی یه لوپ تکراری قرار نگیرید ، آدمی که تکراری بشه مثل آدم مرده است " 
الان میگین این پست که خوردنی نبود :))) ، عکس پایین نتیجهء خلاص شدنِ من از شر دو عدد پیازچه باقی مانده از سبزی خوردنها بود که هیچکس نمیخوردشون ! ترکیب نیمرو و پیازچه که اولین بار تست کردم و خیلی خیلی دلچسب شد ! خدایی امتحان کنید خوشتون میاد ؛) 
 
.
.
.
راستی با برگزاری یه نوبت شما چطورید؟؟ الان یهو حوصلم کشید ، همکاری کنید حالشو ببریم ... دستها بالا ، باوفاهای وبلاگ رو همه بشناسیم :) 
موافقین ۵ مخالفین ۰ ۹۵/۰۱/۲۲
آزیتا م.ز

نظرات  (۲۴)

۲۲ فروردين ۹۵ ، ۱۱:۵۴ احسان خواجه مرادی
سلام
رسیدن بخیر خانم..سال خوبی داشته باشی
اولا من حاضر! تیک منو بزنید
بعد الحق که جمله استاد رو نصب العین خودتون قرار دادید
مرحبا
واقعا تو همه چی نواور هستید
بعد من منظورتون رو متوجه نشدم : با برگزاری یه نوبت ..چطورید؟
اینکه گفتی یعنی چه؟؟!!
پاسخ:
سلام
چه حاضر :)))

خواننده های قدیمی وبلاگ از بخش "نوبتِ شما" خبر دارند ، همین سمت چپ وبلاگ تو آرشیو موضوعی میتونی پیداش کنی و ببینی چطوره! معمولا اینجوری بود که یه موضوع اعلام میکردم و مخاطبها هر کدوم در اون مورد عکس میگرفتن و به وبلاگ ارسال میکردن ، بعد من در یک روز که از قبل اعلام میکردم همهء عکسها رو کنار هم پست میکردم ، دیدن خلاقیت هر نفر تو یه موضوع خاص کنار هم تجربهء جالبی بود برای هممون
به به :)))

من هستم :))
پاسخ:
اوه ببین کی اینجاست :)) 

دم شما گرم ممنون ، مانا باشید
۲۲ فروردين ۹۵ ، ۱۲:۰۸ احسان خواجه مرادی
چه ابتکار جالبی!
حیف که آشپزی بلد نیستم و ماهی تابه سوخته هم که عکس گذاشتن نداره

پاسخ:
همه آشپزی کردن رو از نیمرو شروع کردن ! شما هم شروع کنید ، مطمئنم تجربهء خیلی جالبی میشه واستون
۲۲ فروردين ۹۵ ، ۱۲:۱۵ احسان خواجه مرادی
سعی میکنم
ممنون از پیشنهادای خوبتون
پاسخ:
:)
من اون دفعه گفتم بازم میگم، یه آشپز خوب مثل توعه که از بدمزه ها خوشمزه میسازه :)

آقا اگه سخت نباشه من هستم :))
پاسخ:
شما لطف داری :) 

خیلی آسونه واسه تو که آب خوردنه
دارم میرم مشهد تا جمعه نیستم. اگه زنده برگشتم و پستت هنوز برقرار بود شرکت می کنم:)
پاسخ:
خانم زیارتت قبول ، التماس دعا :)
آغا من هســـــتم نوبت شما رو :دی
من با سیر امتحان کردم ولی به گمونم با پیازچه هم ترکیب خوبی از آب در بیاد :)
پاسخ:
مرسی که هستی :)

بنظرم سیر یکم سنگینه واسه نیمرو!!دیرپزه اگه کم بپزه خیلی دهن بو میگیره و سفت میمونه اگه زیادتر سرخ بشه طعمش عوض میشه، اما پیازچه لطیفه و تو تایم پخت نیمرو میپزه و نیمرو رو خوش طعم و آبدارتر میکنه ! کارشناس غذایی آزیتا شبکه بی حفاظ :))))))))
حاضر
پاسخ:
آورین :)
آزی منم هستم :))
پاسخ:
:)) خیلی هم خووووب
۲۲ فروردين ۹۵ ، ۲۲:۰۳ استغفرالله جان
ماهم هستیم .
پیازچه با نیمرو فوق العادس.
پاسخ:
ببین چه خاموشهایی روشن میشن :)))
 ذرتم بهش بزن، اینقده خوشمزه تر میشه ^___^

منم که همیششششششه هستم:))
با وجود اینکه حضور مجازیمو خیلی کم و محدود کردم! ولی نوبت شما رو هستممممممممممم :*
پاسخ:
راستش با اینکه عاشق بلال و پاپ کورنم اما اصلا از ذرت تو هیچی خوشم نمیاد :| نه تو پیتزا نه سالاد نه ... 

باریک الله به تو

بله متوجه شدم :)
یییععععسسسسس! 0_0
پاسخ:
"_* آورین
چقد قیافش خوب شده
من به نظر من غذا درست میکنم انقد خوش قیافه نمیشه :(
منم دوس داشتم تو نوبت شماتون شرکت کنم
ولی فک نکنم بتونم .:(
پاسخ:
غذا رو با لطافت درست کن قیافش بهتر میشه :))) خشن برخورد نکن باهاش :)

چرا فکر نکنی؟
برای من عکسه باز نشد!
منم یه بار ریختم تو املت گوجه و تخم مرغ بدون سیر!دوس داشتم!دیگه پیازچه داشته باشیم املتو همینجوری درست میکنم!
پاسخ:
اره خوشمزه است ! من قبلا تو املت امتحان کرده بودم ، تو املت خیلی چیزا امتحان کردم ولی با تخم مرغ خالی امتحان نکرده بودم :) 
آفزین بر شما
منم هستم ^_^
پاسخ:
مرسییییییییییی
منم میام  منم میام :))))
عه سلام یادم رفت!خوبی شما؟
پاسخ:
سلام سلام
مرسی که میای
سلام,  منم هستم:-)
پاسخ:
خوشحال میشم :)
۲۵ فروردين ۹۵ ، ۱۴:۲۹ استغفرالله جان
حالا راجع به چی هس ؟؟بگو زود.کارمندیما.باید از الان فعالیت کنیم تا یچیزه ساده بدیم بهتون .والا
پاسخ:
موضوع رو تو پست فراخوان اعلام میکنم ، خیلی آسونه نگران نباش :)) 
باز نمیشه عکسه :|
پاسخ:
بعله
موااافقققق
پاسخ:
مرسی
چشم :) باهاش با لطافت برخورد میکنم
آخه کونکور دارم :( البته آزمایشی ولی به هرحال همونم مانع کارای دیگس
پاسخ:
موفق باشی :)
چقد قیافه غذا خوشمزست. الان که سرکارم نهارمو منم اینو درست میکنم. مرسی ازیتاجونی
پاسخ:
نوش جونت :)
بازم پست خوشمزه گذاشتی....
گرسنم شد....
پاسخ:
:)) شما ک شکمو نیستی
منم حاضررررررررررررر
پاسخ:
آوریییین 

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">