۲۶
خرداد ۹۲
چند روز رفتم تو کار جوانه ها از بس از خواصشون خوندم و خوندم که جو گیر شدم...یه روش پیدا کردم که جوانه ها بو نگیرن واسه خوردن مناسب باشن...بعدش با یکم ماش شروع کردم....با استقبال و اقبال چشمگیری روبرو شد...بعدش رو تخمه آفتابگردون امتحان کردم...اینقده باحال و خوشمزه اند که نگو.....

این جوونه ها جدا از خاصیتشون وقتی سبز میشن چه حس قشنگی به آدم میدن! 1 حسیه که انگار هیچوقت تکراری نمیشه...اینقدر تازه اند...اینقدر زنده اند که حتی میتونی باهاشون چاق سلامتی و حال و احوال کنی...بهشون بگی دوستای کوچولوی خوشمزه من...... :)
روش تهیه از زبانِ خودم اینجا
۹۲/۰۳/۲۶