حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا

حرفهای شاید بی پردۀ آزیتا Instagram
بایگانی
آخرین نظرات
پیام های کوتاه
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
  • ۱۶ ارديبهشت ۹۳ , ۱۹:۰۹
    Boooooooo
۱۳
دی ۹۴
میدونید چند وقته پست خوشمزه جات نذاشتم ، عه از اتاق فرمان اشاره میکنن ، تازه گذاشتی پس حمص چی بود ؟؟ بعله بعله تازه گذاشتم ولی بازم میخوام بذارم اونم تازه بازم نخودی میخوام بذارم !! آقا من چقد از فوائد نخود بگم که شما دوباره این گردالیِ خوشگل موشگل رو به سبد غذاییتون برگردونید، اصن من اونقد میگم که هم شما هم خودِ نخوده صداش در بیاد ، والاع خخخخخ
سالاد نخود ابداعی اینجانب ، سرچ نکردم ببینم مدل دیگه اش چجوریه :)) #بزن 
گوجه و خیار خرد کردم ، کمی سبزی خوردن بیشتر سوسنبر و دو عدد تربچه و دو عدد پیازچه هم نیز خرد کردم با نخود بسیار بسیار خوب پخته شده مخلوط نموده و در نهایت کنجد و تخم کتان به آن افزوده ام ، چه کتابی شد خخخ
واسه سس هم یه قاشق آبلیمو و سرکه سیب و روغن زیتون و ارده و فلفل سیاه و نمک بهش زدم و خوب بهم زدم . هر کدوم از افزودنی ها رو دوست ندارید یا موجود نیست میتونین نریزید ، کلا میتونین به ذائقه خودتون تغییرش بدید ، شما فقط نخود بخورید من خیالم راحت شه ، بقیه اش مهم نیس :)))) 
 
 
میتونه یه شام سبک باشه میتونه به عنوان مخلفات یا دورچین هم ازش استفاده کنید ، من که خیلی دوسش داشتم این کاسه رو در چشم بهم زدنی بلعیدم . البته اگه مث من حوصله نخود پختن ندارید میشه از کنسروش استفاده کرد ، برند بهروز استفاده کردم خیلی عالیه ، برم پورسانتش رو ازشون بگیرم تا دیر نشده :))) نرم بودنه نخود تو سالاد مهمه چون اگه دندون گیر باشه لذت خوردن سالاد رو کم میکنه . امیدوارم ایده جالبی براتون باشه و امتحانش کنید ، پیشاپیش #نوش جان
موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۴/۱۰/۱۳
آزیتا م.ز

نظرات  (۱۳)

نوش جون :) 
پاسخ:
مرسی :)
راستی توش لوبیا چیتی پخته هم بریزی خوشمزه می شه من امتحانش کردم :)
پاسخ:
من با لوبیا سفید هم امتحان کردم حتی البته محتویاتش دقیقا این نیست چون طبع لوبیا سرده خیار توش نمیریزم بجاش هویج میریزم و چیزهای دیگه ؛)
از شکموها غیر از من امشب خبری نیست تو وبت انگار آزی:))
راستی چون عادت دارم به همه چیز پنیر اضافه کنم اغلب به سالادهام تیکه های کوچیک پنیر هم اضافه می کنم! با روغن زیتون مزه اش قاطی که می شه حال می ده!

پاسخ:
اره خودمو خودت موندیم 
منم پنیر دوست دارم ولی بیشتر تو سالادی که زیتون توش باشه میریزم ، کلا پنیر عشقه # لایک 
خوشم میاد که تو مزه و غذا ماجراجویی ، آورین :)
خو از عشقولانه های شبانه من دو تا سفیده و نصف یه زرده تخم مرغ هست که می زنم و املت می کنم با دارچینی و یه تیکه نون سنگک و پنیر و ترشی پیاز می خورم! خوبه کسی اینجا نیس مخلوط هایی که ردیف می کنم برای شام نقد کنه :)))

پاسخ:
بنظرم بیشتر برا صبونه خوبه من کلا ترجیح میدم شب تخم مرغ نخورم البته وقتی سفیده است اوکیه ، نوش جونت
عنوان رو که دیدم از تو وبم، گفتم و باز هم نخووووود :))
به حافظه میسپاریم سر فرصت و حوصله درست می کنیم:)

پاسخ:
مث اینکه کتک موخای ها :))))))
خیلی هم فرصت نمیخواد ها کاملا هم رژیمیه
۱۴ دی ۹۴ ، ۰۳:۵۳ چپه الدوله
پس سیر کجای این سالاد بود؟؟؟ 
:)))
پاسخ:
مگه قرار بود سیر باشه؟ کی تو سالاد سیر میریزه مگه قصد جون بقیه رو کرده،؟؟؟؟ :))
۱۴ دی ۹۴ ، ۱۲:۴۴ چپه الدوله
سیر علاوه بر خاصیت یک سلاح قویه البته بیشتر سپر دفاعیه :)))
پاسخ:
سلاح کشتار جمعی هم محسوب میشه مخصوصا وقتی از دهنه یه نفر بوش بیرون بیاد
بازم نخود :)))))))))))))))

روش جدید نخود خوری رو رو کردی دیگه من برم دنبال نخود خوری ؛) 
پاسخ:
بعله نخود این کوچولوی پر خاصیت
آیکون گربه شرک :)))))))
بیشتر منظور حوصله بود!! دوباره خورد و خوراکم ریخته به هم -__- آیکون روم به دیفال 
پاسخ:
ایا سراغ تو هم دپرشن امده؟؟؟ دپرشن خر است :/
من ک خیلی خوشم اومدحتما درست میکنم
پاسخ:
نوش جان :)
۱۴ دی ۹۴ ، ۱۸:۴۰ چپه الدوله
:)))
کلا همون طوری فعال میشه
پاسخ:
:))
این شما و این اشپزخانه آزیتا :*********
پاسخ:
که تقریبا به حالت نیمه تعطیل درومده ... خانم اشپزی انگیزه میخواد :)))
۲۰ دی ۹۴ ، ۰۸:۰۷ شمیم عشق
امتحانش بد نباشه فک کنم :)
پاسخ:
اوهوم :)

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">