خب خیلی وقت بود بویِ کیک تو بی حفاظ نپیچیده بود... الانم درخواست یکی از مخاطبهای روشن اینجا باعث شد که من باز دست بکار بشم و کیک بپزم.. مثل اینکه از این دستور کیک هویجی که من قبلا تو وبلاگ گذاشته بودم خیلی خوشش اومده بود واسه همین واسه تولدش که اتفاقا فرداست گفته بود یه کیک جدید بپزم و معرفی کنم! البته من خودمم خیلی وقت بود که کیک جدیدی جز اون کیکهایی که قبلا دستورشون رو داشتم امتحان نکرده بودم... چند روز بود دو تا دستور انتخاب کرده بودم که درخواست این دوست عزیز رو اجابت کنم اما دیروز رفتم سراغ یخچال دیدم نه آردی هست نه کره ای هست، نه ... خلاصه ادوات کیک پُخی موجود نبود خخخ... دیروز قسمت شد خاک و باد کم شد تا مغازه رفتم ، مواد اولیه رو تهیه نموده و امروز با اینکه آب قطع بود کیک رو پَزیدم.. (صرفِ درستم ، از فعل پختن واقعا شاهکاره خخخخ) از اونجایی که چند ماهی ست فر مورد استفادهٔ من تغییر کرده چند بار اخیر که کیک پختم از نتیجه کارم راضی نبودم... خیلی مهمه که میزان حرارت فر و تایم دست آدم بیاد چون هر فر با فر دیگه فرق داره... خلاصه که به این موضوع بسی توجه کنید...
این کیک یه کیکِ خیلی پرتقالیه... پس اگه طعم پرتقال رو زیاد دوست ندارین امتحانش نکنید اما اگه دوست دارین حتما امتحانش کنید :)
من دوست دارم تو آشپزی تجربه های جدید داشته باشم... تا حالا با آب پرتقال زیاد کیک پخته بودم اما با خودش نه... خلاصه که دوستان خوردند و پسندیدند ولی خودم راضی نبودم نه بخاطر مزه اش که مزه اش خیلی خوب شده بود بلکه بخاطر اینکه یکم زود از فر درش آوردم و پف کیک خوابید و میتونست بهتر از اینها باشه... امیدوارم درست کنید و لذت ببرید ... و از همینجا تولد اون دوست عزیز که مسبب این تجربه جدید شدن هم تبریک میگم و روزهای بسیار پرتقالی رو در سال جدید زندگیشون براشون آرزومندم :)
با تشکر
روابط عمومی برنامه های درخواستی بی حفاظ
خخخخ
دستور پخت در ادامه...
مواد لازم :
تخم مرغ 3 عدد
آرد 2 پیمانه
شکر 1/5 پیمانه (تو دستورش یه پیمانه بود و اولین بار بود که به نظر من برای یه کیک کم بود، شاید شکر ما شیرین نبوده ، نمیدونم خخخخ)
پرتقال درشت بهتره تامسون و شیرین باشه 1 عدد ( لطفا پرتقال را خیلی خوب بشویید من خودم با اسکاچ و ریکا شستمش)
بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
کره 180 گرم (که من 150 گرم ریختم)
خب اول تخم مرغها و شکر رو خوب باهم مخلوط میکنیم بعد اون پرتقال بزرگ رو که خیلی خوب شسته بودیمش رو با یه وسیله ای مث گوشتکوب برقی یا مخلوط کن یا (1,2,3) یا هر چی بطور کامل پوره میکنیم... البته اگه پرتقال هسته داره ، هسته هاشو میگیریم اما مابقی رو از پوست تا گوشت گرفته له میکنیم و به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه میکنیم(نگران نباشین خوب میشه)، بعد هم کره آب شده رو میریزیم داخل مخلوط... بعدش آرد و بکینگ پودر رو داخلش الک میکنیم و هم میزنیم ، میریزیم داخل قالبی که از قبل چربش کردیم یا کاغذ روغنی انداختیم... بعدشم به مدت لازم که بستگی به فرتون داره میذاریم داخل فری که از قبل گرمش کردیم ... برای کیک تولد میشه با خامه تزئینش کرد یا اینکه یه کرم پرتقالی هم درست کرد و بعد از اینکه درست شد مابین و روی کیک گذاشت...
شمام ک هنرمنــــــــــــــــد......!
حالا اینارو بیخی!
تولد کیه؟!؟!؟
هه تولد منم فرداس...!
میخوام بینم کیه این شخص
جیگر
دوست داشتنی
قد
تخس
تو دل برو
خوش فکر
خوش تیپ
با استعداد
خخخخخخخخ
آیکون بسیار بسیور خودشیفته بازی!!!!!!!!!!!!!!